wisselend per dag
16.50vragen aan bediening
onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Groninger bloedworst
9.50in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop
Huisgemarineerde olijven
4.75Broodplankje
7.25met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
17.50Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Hors d’oeuvre
16.00variatie van verschillende vissoorten
Duo van eend
12.00gerookte eendenborst en rillette van eend, geserveerd met rode uiencompote en hazelnoot
Brûlée van linzen
9.25romige linzenpaté geserveerd met focacciacroutons en balsamico
Gebakken champignons
11.75gegratineerd met camembert 11.75
Herfstsalade
10.50met walnoten, blauwe kaas, balsamico en gepocheerde peer
Mosterdsoep
6.25romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst
Paddenstoelenbouillon
6.25heldere bouillon met mini soesjes
Geroosterde pompoensoep
6.75met appel, ui, chili en rozemarijn
Stamppot andijvie
16.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
16.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Drie sliptongen à la meunière
33.00in roomboter gebakken, zoals het hoort
Meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 5.00
Vers van de markt
24.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
27.50op de huid gebakken, met een venkel-beurre blanc saus
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
34.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
21.75klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus of champignonroomsaus
WEEVA spareribs
26.25huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
23.50rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
21.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.75geserveerd met jus en Groninger mosterd
Bavette
28.50gebakken bavette van rund, geserveerd met kruidenboter, frites en salade
Boeuf bourguignon
22.50runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn,
geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Parelhoen
27.50langzaam gegaarde suprême, geserveerd met een jus met Pedro Ximenez
Orzo
19.75romige orzo pasta met gegrilde knolselderij en saliesaus
Hartige taart
19.75gevuld met paddenstoelen en groenten, geserveerd met een Gorgonzola saus
Papadum
19.00met een vulling van zwarte bonen, kikkererwten en aubergine op smaak gebracht met ras el hanout
Twee sliptongen à la meunière
27.75sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00
Kalfslever
19.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente
Boeuf bourguignon
18.50runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn,
geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
7.50Groninger warme cake uit de pofferttrommel, met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
8.50de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
7.50vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe Mont Blanc
7.50vanille-ijs met slagroom en advocaat
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Cheesecake
7.50waarop een panna cotta van hazelnoot, geserveerd met karamel roomijs en slagroom
Sticky toffee pudding
7.50met een saus van esdoorn en plantaardige slagroom
Peer crumble
7.50lauwwarm geserveerd met kaneel roomijs
Koffie compleet
9.25koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen