Trio van wild
13.50wildbitterbal, rilette van eend en gerookte eendenborst met een compote van cranberry
Gemarineerde runderlende
13.50dungesneden, geserveerd met pompoen en bundelzwammen, duxelle van paddenstoelen en truffelmayonaise
Gravad lax
13.50gemarineerde zalmfilet met dille en mosterd, zoetzure komkommer en mierikswortelcrème
Groente roulleau
11.50gevuld met een crème van zoetzure groenten, geserveerd met een tuille met vadouvan en een crème van rode biet
Ossenstaartbouillon
6.50krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden
Geroosterde pompoensoep
6.50met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten
Coquilles St. Jacques
19.50gebakken coquilles geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Pasteitje
14.50met klassieke kalfsragout met peterselie
Ravioli
11.50gevuld met portobello, spinazie en ricotta, geserveerd met een blanke botersaus en beurre noisette
Spoom
8.50een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, meringueschuim en sorbet
Zeebaarsfilet
27.50op de huid gebakken en geserveerd met een krachtige saffraanssaus
Hazenpeper
27.50stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Roulleau van kalkoen
27.50met een vulling van pruimen, abrikozen en appel, geserveerd met een jus met cranberries
Runder rib-eye
32.50geserveerd met een Pedro Ximenez jus
Vegetarische strudel
24.50met een vulling van zoete aardappel, truffelaardappel, feta en salie
Kaasplateau
13.50selectie van diverse internationale kazen geserveerd met kletzenbrood en noten
Grand dessert
9.50combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd