KERSTMENU

KERSTMENU

op 1e en 2e kerstdag serveren wij een uitgebreid kerstmenu. Wij ontvangen u vanaf 17.00 uur ’s avonds.
U kiest minimaal 3 gangen
uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Trio van wild

    13.50

    wildbitterbal, rilette van eend en gerookte eendenborst met een compote van cranberry

  • Gemarineerde runderlende

    13.50

    dungesneden, geserveerd met pompoen en bundelzwammen, duxelle van paddenstoelen en truffelmayonaise

  • Gravad lax

    13.50

    gemarineerde zalmfilet met dille en mosterd, zoetzure komkommer en mierikswortelcrème

  • Groente roulleau vegetarisch

    11.50

    gevuld met een crème van zoetzure groenten, geserveerd met een tuille met vadouvan en een crème van rode biet

Soepen

  • Ossenstaartbouillon

    6.50

    krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden

  • Geroosterde pompoensoepvegetarisch

    6.50

    met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    19.50

    gebakken coquilles geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Pasteitje

    14.50

    met klassieke kalfsragout met peterselie

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet

    27.50

    op de huid gebakken en geserveerd met een krachtige saffraanssaus

  • Hazenpeper

    27.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Roulleau van kalkoen

    27.50

    met een vulling van pruimen, abrikozen en appel, geserveerd met een jus met cranberries

  • Runder rib-eye

    32.50

    geserveerd met een Pedro Ximenez jus

  • Vegetarische strudelvegetarisch

    24.50

    met een vulling van zoete aardappel, truffelaardappel, feta en salie

Nagerechten

  • Grand dessert

    9.50

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Kindermenu, Groepsbuffet en Groepsmenu's

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?